24 juni 2012

Bäst eller inte?

Deepshit, here you have!!
Denna gången om nåt vardagligt!

Alla har nog ett eller annat mål, inom någon sport, dataspel, tv-spel osv.. Man vill vara och bli BÄST och ha trofén MÄSTARE, VINNARE, osv. Right?
Har sånna mål själv, man vill helt enkelt vara bäst och vinna i spelet, i den stora och avgörande tävlingen och så vidare..

MEN, såklart kommer menet..
ÄR det SÅÅÅÅÅ viktigt att vara bäst, att stå som världsmästare eller har snabbast tid och minst fel i spelet, alltid stå SOM VINNARE. Är det så viktigt?

Här har alla nog olika syner, vissa tycker säkert det är det viktigaste och det går ut på att vinna, fine. ELLER så har man synen att det ska vara roligt och man får glädje utav de ..
Ska dra ett exempel så ni hänger med!

HELT sann är "berättelsen"!

Hästtävling, ingen stor men en liten hemma på klubben bara.
Vi hade tre ekipage på startlistan, därav en tjej som var mycket tävlingsinriktad och befann sig mycket ute på tävlingar. Medan dom andra två var hemma ryttare, gick upp till paddocken ibland och tog några små skutt över ynka hinder, hoppade sällan för tränare. Mest ut i skogen OCH HA ROLIGT!
Men dessa tre ryttare skulle ställas mot varann i en 80 bana med omhoppning. Först ut var den ena "skogryttaren". Hon kom till näst sista hindret och tyvärr där fick tre stopp, därav innebär att man är ute. Fine, hon blev utesluten men hon var nöjd!
Yes, efter denna ritten var det "den rutinerade" ryttarens tur. Hon tog sig runt banan med noll fel och gick upp i ledning. Yes hon va gla samt hästen.. (haha)
Men efter dessa varierande ritter var det sista ryttarens tur som var den andra " skogsryttaren ". Hon blev oxå utesluten men ändå kom hon ut med ett leende på läpparna, hon nådde sina egna mål och var glad.
Okej nu skall jah komma till sak!
Men den rutinerade ryttaren red för att vinna. MEN dom andra för att ha kul och ta de som träning, klart dom skulle vilja ha en placering, yes! Men det var inte deras ridsyfte i detta läget! DOM RED FÖR ATT HA ROLIGT PÅ BANAN!

Jag har egna mål som jag vill nå. Som att vinna LB och starta LA med bra resultat på uzzi, yes i have! MEN i bland behöver nog ALLA tänka lite mer på att HA ROLIGT istället för att bara
VINNA VINNA VINNA VINNA VINNA VINNA VINNA VINNA VINNA VINNA VINNA osv..

Vad är ERA åsikter om DETTA?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar